Šťastná středa


To že dnes byly krásné Žďárky se ví, ale si to představte:

Sám, vysílačka v autě a chvílema docela fučí. Tak jsem zas mobil vydoloval ze sedačky, aby byl jako radši při ruce. No a po chvíli lítání / hlavně abych naštval Zdendu co po velikým přemlouvání skoro jel se mnou / si říkám, že udělám pár fotek. Navíc se přidal první padák z polské strany tak nebude jen záběr krajiny. No a když už fotím, tak bych měl zavolat kamarádům. nike femme solde Aby věděli, že to lítá….

stastna_streda

Stihnul jsem zavolat Sobičoj. adidas ace adidas ultra boost Pak / vario ukazovalo kolem 130m nad startem / při dalším pokusu telefonovat mi telefon jednoduše vypadnul z ruky. Kids Air Jordan Ajajaj, tak to už šňůrku co jsem si na něj koupil, nebudu potřebovat. adidas femme soldes ray ban collection 2013 homme Tak jsem se snažil lokalizovat svou aktuální pozici pomocí moji GPS. To jest kouknul jsem dolu a snažil se zapamatovat strom a jeho pozici v lese. louboutin chine Najednou se něco blýsklo a já zjistil, že mobil stále letí a hází “ prasátka „. buty nike To byla první klika. new balance 576 Letěl úplně jinam. Vůbec nevzal v úvahu můj strom – jeho plánovaný dopad. Takže jsem manuálně provedl korekci gps – prostě asi o 20m jinam. Je u modřínu to je jasný. Velký uši jsem stejně ještě nikdy nedělal, tak hrr k zemi. To, že jsem si mohl zkusit zapamatovat umístění stromu alespoň k nějaké pozici na dolejší louce jsem zjistil hned po zahájení pátráni. Bude na šrot – vždyť to spravuju a viděl jsem tunu těch, co nepřežili pád z pár metrů i prasklé displeje při pádu ze stolu. Aspoň zachránit sim kartu…

Jak to dopadlo? Štastná středa. Za 15 minut jsem zas lítal. Mobil jsem našel. asics men Simka byla uvnitř a paměťovka taky. ugg classic short Kryt byl opodál a baterka nedaleko. Překvápko – displej nerupnul a kryt ok.

  1. #1 Gogo 09.03.2011

    No pro mně ta středa moc šťastná nebyla ;-)
    Ráno jsem zachrápal a odpoledne u auta asi spojkový lanko v pr…, tak z lítání nic. No ale zase se to auto podělalo na dvoře, takže taky vlastně klika :-)

(nebude zveřejněn)

  1. Zatím žádné zpětné odkazy.